Vztahologie představuje sérii třech bezplatných online setkání pro všechny, kdo hledají odpovědi na vztahové otázky 

Komunita Vztahologie uvádí tři speciální online setkání, kde budete mít možnost diskutovat o aktuálních vztahových problémech, sdílet své zkušenosti a učit se z příběhů ostatních. Pokud řešíte otázky typu „Ztratilo se kouzlo ve vztahu?“, „Mám se vrátit k bývalému?“ nebo „Proč se zdá, že si s partnerem nerozumíme?“, tato setkání jsou přesně pro vás. O […]

Komunita Vztahologie uvádí tři speciální online setkání, kde budete mít možnost diskutovat o aktuálních vztahových problémech, sdílet své zkušenosti a učit se z příběhů ostatních. Pokud řešíte otázky typu „Ztratilo se kouzlo ve vztahu?“, „Mám se vrátit k bývalému?“ nebo „Proč se zdá, že si s partnerem nerozumíme?“, tato setkání jsou přesně pro vás.

O čem se budeme bavit?
První téma, které otevřeme 24.10.2024, bude věnováno otázce návratu k bývalému partnerovi. Název zní "Návrat do stejné řeky - návrat k ex ano či ne?" – řešíme zde dilema, které mnozí znají: Má to smysl, nebo je lepší jít dál?

Následovat bude setkání 28.11.2024 s názvem "Ztratilo se kouzlo ve vztahu", kde budeme diskutovat o tom, jak znovu najít jiskru a oživit vztah, který se zdá být vyčpělý.

V novém roce, 9.1.2025, uzavřeme tuto sérii setkáním "Muži a ženy, každý z jiné planety - jak se spolu naučit komunikovat ve vztahu?". Diskutovat budeme o tom, jak zlepšit vzájemné porozumění a komunikaci mezi partnery.

Proč se připojit?
Naše online setkání nejsou jen přednášky, ale otevřená diskuse, kde můžete sdílet své vlastní zkušenosti a učit se z příběhů ostatních. Každý z nás má svou vlastní cestu a právě vzájemné sdílení nás může obohatit a pomoci najít cestu dál.

Jak se zaregistrovat?
Je to jednoduché! Stačí vyplnit krátký Google formulář (najdete ho u každé události) a odkaz k připojení vám pošleme do e-mailu. Všechny události jsou zdarma, ale registrace je nutná pro zaslání odkazu.

Připojte se k nám a získejte nové perspektivy, podělte se o své zkušenosti a nalezněte podporu v naší komunitě Vztahologie!

Co můžete od těchto setkání očekávat?

Na rozdíl od odborných seminářů je naše série setkání zaměřena především na vzájemnou podporu a sdílení zkušeností mezi členy komunity. Naším cílem není poskytnout vám nyní odpovědi od specialistů, ale vytvořit prostor, kde se můžete setkat s lidmi, kteří prožívají podobné situace, a společně hledat řešení.

Setkání jsou vedena uvolněným a přátelským způsobem. Bronislava Brániková, zakladatelka Vztahologie, bude diskusi moderovat s důrazem na to, abyste měli možnost sdílet své příběhy a zkušenosti

Je to skvělá příležitost, jak se zapojit do živé komunity a najít inspiraci pro řešení vašich vlastních vztahových problémů.

Detaily o jednotlivých setkáních:

  1. Návrat do stejné řeky - návrat k ex ano či ne? (24.10.2024)
    • Zvažujete návrat k bývalému partnerovi? Tohle dilema je častější, než si myslíte. Probereme, kdy má smysl dát vztahu druhou šanci a kdy je lepší jít dál. Sdílejte své zkušenosti, pochybnosti i vítězství – nejste v tom sami!
  2. Ztratilo se kouzlo ve vztahu (28.11.2024)
    • Když vztah ztratí jiskru, nemusí to znamenat konec. Na tomto setkání se podělíme o rady a zkušenosti, jak vztah oživit, přidat mu znovu vášeň a pocit blízkosti. Přidejte se a zjistěte, že obnovit kouzlo je možné!
  3. Muži a ženy, každý z jiné planety - jak se spolu naučit komunikovat ve vztahu? (9.1.2025)
    • Muži a ženy mají často pocit, že mluví jinými jazyky. Toto setkání vám pomůže najít způsoby, jak zlepšit komunikaci mezi partnery a pochopit se navzájem lépe. Připojte se a naučte se sdílet své potřeby efektivněji!

Jak se můžete zapojit?

Registrace na všechna setkání je zdarma, jen je nutné vyplnit krátký Google formulář, abyste obdrželi odkaz k připojení. Přihlaste se předem, protože kapacita každého setkání je omezena a chceme zajistit, aby měli účastníci prostor pro zapojení do diskuse.

Proč registrace?
Pomáhá nám lépe organizovat a plánovat setkání, abychom zajistili, že každý účastník dostane prostor. Zároveň díky registraci obdržíte odkaz na připojení a technické pokyny, jak se do setkání zapojit.

Co si z toho odnesete?

  • Praktické rady a zkušenosti od ostatních členů komunity.
  • Nové pohledy na vaše vlastní vztahové otázky.
  • Podporu od lidí, kteří prožívají podobné situace.

Nečekejte odborné rady, ale očekávejte prostor pro vzájemnou pomoc a sdílení, kde najdete nové podněty a inspiraci. Připojte se k nám a obohaťte se zkušenostmi ostatních.

Těšíme se na vás na našich setkáních!